More

    O nouă gală de excepţie marca Royal Dance!

    dans-1

    Seară magică pentru iubitorii dansului din Satu Mare…Ajunsă la a 7-a ediţie, Gala Royal Dance Club a reușit din nou să umple până la refuz sala Casei de Cultură a Sindicatelor. Perechile premiate și invitații de onoare, campionii Germaniei, Marius Iepure şi Otlille Mabouse, au oferit un nou spectacol de ținută cu momente deosebite de grație, frumusețe, ritm și eleganță… A fost cu siguranţă cea mai reuşită ediţie a galei de la Royal Dance, demonstrând de la an la an că reprezintă un model de urmat la capitolul organizare, performanţă, show…

    ”A fost un an foarte bun pentru noi. Contăm deja şi la nivel de campionat naţional şi am avut rezultate foarte bune şi pe plan internaţional. De la an la an creştem în valoare şi asta nu poate decât să ne bucure. Apoi se vede o creștere în valoare a sportivilor noștri iar numărul mare de premii acordate la această gală spune totul”, ne-a declarat antrenorul Ovidiu Ignat, cel care alături de Otto Varga, Cristian Cordea, Iudith Cordea și Marius Iepure se ocupă de pregătirea dansatorilor.

    dans-2

    ”Vreau să le mulțumim părinților și sponsorilor pentru ajutor și celor de la Școala de Arte cu care colaborăm foarte bine”, a mai punctat Ovi Ignat.

    Chiar dacă sâmbătă au concurat, şi au câştigat campionatul Germaniei, Marius Iepure şi Otlille Mabouse şi-au onorat promisiunea şi au ajuns a doua zi la gală pentru a le prezenta sătmărenilor show-ul dedicat lui Nelson Mandela cu care au luat bronzul la Mondialele de show şi argintul la Europene.

    “Le voi rămâne mereu recunoscător antrenorilor de la Royal pentru ce au făcut pentru mine. Îi mulţumesc în mod deosebit lui Otto Varga pentru ajutorul ce ni l-a dat la acest show cu care am luat medalii la Mondiale şi Europene. Royal Dance Club rămâne familia mea şi mă bucur că împreună cu Otlile am putut veni în această seară alături de aceşti oameni minunaţi”, a spus emoţionat Marius Iepure.

    De remarcat evoluția celor mai mici dansatori de la Royal și costumația deosebită pe care au avut-o pentru acest show.

    dans-3

    Perechile premiate: Alex Pandi, Cristina Roman; Laurenţiu Ocian, Oana Iagher; Mihnea Opre, Iulia Chereji; Armand Ştef, Larisa Botiş; Nagy Alex, Mădălina Bontea; George Râpan, Arina Istrati; Eduard Ignat, Luiza Jurguţ; Tudor Sabău, Arnăuţ Luana; Maskulik Dávid, Iris Roatiş; Patrick Mikle Cordea, Laura Lăzărescu; Ciprian Mariţa, Oana Bumba; Raul Olah, Amalia Simion; Décsei Dávid, Anamaria Dan; Andrei Loga, Astrid Ştef; Denis Coşarca, Cerasela Torja; Koskocsák Raul, Varga Diana; Victor Lăzărescu, Maya Catona; Valentina Pop( solo), Kuki Roland- Kuki Vivien, Naghi Luca-Pugner Donca Verona, Lodină Andrei- Frunzar Ela, Lucuţ David-Lăzărescu Laura, Stan Răzvan-Lucuţ Cristiana, Vlad Răzvan-Pop Simina, Lăzărescu Victor-Cociota Carina, Sandor Tudor- Dragoş Ranya,Dehenes Denis-Por Larisa, Mircea Graţian-Petrovai Georgiana.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE