More

    Dacian Barbul, în “cuşcă“ la New York

    Untitled-1

    Luptătorul sătmărean Dacian Barbul face furori nu doar în Marea Britanie ci şi în Statele Unite ale Americii. De mai bine de o lună se află în pregătire peste ocean, iar în acest week-end va intra în cuşcă tocmai la New York.

    Gala unde a fost invitat se numeşte Extrem Fight Championship, un eveniment şi mai grandios decât cele la care a mai fost prezent sătmăreanul la stilul MMA.

    Dacian Barbul se va bate la categoria de greutate 86 de kg, în faţa unui new-yorkez de culoare, al cărui nume nu se ştie exact. Se pare că organizatorii l-au dus pe o pistă greşită pe sportivul nostru pentru a nu afla prea multe despre adversar. Pentru a face categoria, Dacian a urmat un program strict şi a slăbit aproape 20 de kg! “Nu am înţeles de ce mi-au dat numele al adversarului, probabil pentru a mă induce în eroare. Nu mă interesează, sunt pregătit să mă bat“, ne-a transmis Dacian Barbul. Gala va avea loc sâmbătă seara în SUA în faţa unei asistenţe numeroase. Aşadar emoţii mari pentru tatăl său, antrenorul de lupte Tudor Barbul care aşteaptă cu nerăbdare veşti bune după fiecare meci al fiului său. “Stau ca pe ace de fiecare dată. Şi acum nu îşi cunoaşte adversarul dar e foarte motivat şi îşi doreşte să lupte. Aştept să mă sune după meci să văd ca e bine, ăsta e primul lucru care îl întreb, nu contează dacă a câştigat sau nu“, a spus Tudor Barbul. Dacian Barbul, fost campion de lupte, a ales de peste un an să se bată în “cuşcă“, fiind apreciat în Anglia, în cadrul BCMMA, iar în acest start de an a plecat alături de colegii săi în Statele Unite pentru a se pregăti şi a participa la această gală.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE