More

    CRIMINALUL din Giungi vrea să fie cercetat în LIBERTATE

    criminal

    Marcel Nagy, bărbatul în vârstă de 36 de ani, care şi-a ucis cu bestialitate ambii părinţi, doreşte să fie cercetat în stare de libertate. Acesta a contestat mandatul de arestare pe 30 de zile emis pe numele său luni de magistraţii Tribunalului Satu Mare. Nagy Csaba a atacat mandatul de arestare chiar luni, în ziua emiterii sale. Urmează ca judecătorii să se pronunţe asupra contestaţiei depuse de inculpat.

    Crima oribilă comisă dduminică de Marcel Nagy a îngrozit întreaga ţară. Acesta şi-a răstignit mama pe o scândură, dar nu înainte de a o omorî cu o lovitură de cuţit direct în cap, iar pe tatăl său, în vârstă de 70 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit la nivelul abdomenului. Tragedia s-a petrecut duminică dimineaţă la Giungi. Mama, în vârstă de 65 de ani, a fost găsită de poliţiştii şi medicii legişti pe o bucată de scândură în faţa casei, dezbrăcată în partea superioară a corpului, iar mâinile i-au fost întinse lateral, pe o altă bucată de scândură, iar pe piept i-a pus o icoană. Tatăl a fost găsit în casă.

    După ce şi-a ucis părinţii, Marcel Nagy a mărturisit dubla crimă preotului din Giungi. După ce s-au convins că bărbatul a vorbit serios, preotul a alertat poliţia. Nagy a fost reţinut duminică, iar luni a fost arestat pentru 30 de zile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE