More

    Florin Gardoş alături de puştii lui Hagi

    gardos-danone_size6

    Academia Hagi reprezinta Romania la Cupa Natiunilor Danone 2015, acolo unde se va lupta cu cele mai bune echipe din inca 31 de state – intre care si Argentina, Brazilia, Anglia, Franta, Germania ori Olanda. Foste glorii ale Romaniei, dar si actuali internationali sunt alaturi de micutii jucatori, iar noi te invitam si pe tine sa o faci!

    Sătmăreanul Florin Gardos nu poate juca pentru Romania in dubla cu Finlanda si Feroe din cauza unei accidentari, dar fundasul lui Southampton anunta ca va reveni in forta si va lupta pentru a prinde lotul national care va merge la EURO 2016. Pana atunci, fotbalistul e cu sufletul si inima alaturi de colegii Torje, Maxim ori Chiriches.

    Si nu doar alaturi de ei! Florin Gardos va urmari indeaproape si competitia pe care pustii Academiei Hagi viseaza sa o cucereasca la sfarsitul acestei luni. Academia Hagi va reprezenta Romania la Cupa Natiunilor Danone, cel mai mare turneu dedicat copiilor de 10-12 ani.

    Pustii Academiei Hagi se pregatesc pentru duelurile cu Indonezia, China si Canada, din faza grupelor Cupei Natiunilor Danone, si spera sa bifeze o clasare mai buna decat cea de anul trecut – locul 6 in Brazilia.

    Pentru asta, micutii jucatori sunt sprijiniti si de mari fotbalisti, iar Florin Gardos le-a transmis un mesaj.

    “Sunt mici, dar joaca intr-o competitie mare. Pustii de la Academia Hagi au castigat Cupa Hagi Danone si reprezinta Romania la Danone Nations Cup, in Maroc, intre 23 si 25 octombrie. Mult succes, copii! Credeti in visul vostru si orice e posibil”, a scris Florin Gardos.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE