More

    Start în Campionatul Naţional U 15

    spada

    Sala de scrimă Alexandru Csipler din Satu Mare găzduieşte o nouă competiţie naţională. Este vorba despre Campionatele de speranţe (U 15), competiţie unde CS este favorită atât la individual cât şi la echipe.

    Şi-au anunţat prezenţa spadasini din Tg. Mureş, Craiova, Bucureşti, Constanţa, Oradea şi bineînţeles Satu Mare. Primele două zile sunt rezervate băieţilor, iar în week-end intră pe planşă fetele. De la clubul sătmărean peste 10 sportivi, printre aceştia şi câţiva de la secţia de floretă se vor duela pentru medalii. Însă marii favoriţi sunt Adam Macska, cel care a terminat al şaselea la seniori şi al treilea la Memorialul Paul Călin, dar şi David Ziman, Balazs Szilagyi sau Alexandru Oroian, cei care vor alcătui şi echipa vineri.

    “Am discutat cu băieţii şi trebuie să câştige campionatul. Pentru că se află la ultimul an de U 15

    Anul trecut băieţii au cucerit medalia de argint cu echipa, iar la feminin, Amarillisz Pallai s-a clasat pe trei la individual, iar CS a câştigat concursul la echipe feminin. Aşadar, cu CS Satu Mare mare favorită Campionatul Naţional de speranţe debutează astăzi de la ora 9.00, cu proba masculină individuală, care se va încheia în jurul orei 14.00.

    Programul Campionatului Național de speranțe, la spadă, este următorul:
    Azi
    Ora 9:00 – spadă masculin individual
    Vineri
    Ora 9:00 – spadă masculin echipe
    Sâmbătă
    Ora 9:00 – spadă feminin individual
    Duminică
    Ora 9:00 – spadă feminin echipe.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE