More

    Trei sătmărence la Națională

    BASCHET

    Federaţia Română de Baschet a anunţat că încasările din biletele vândute la meciul pe care reprezentativa feminină de baschet a României îl va disputa cu Bosnia-Herţegovina, în cadrul preliminariilor EuroBasket Women 2017, vor fi donate victimelor tragediei din clubul Colectiv.

    Bilanțul persoanelor decedate în urma incendiului de pe 30 octombrie a ajuns la 56, după ce încă o tânără a încetat din viață, la spitalul Sfântul Ioan.

    Meciul cu Bosnia-Herțegovina va fi primul jucat de România în cadrul Grupei H a preliminariilor Eurobasket Women 2017 și se va disputa sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

    Pentru acest meci, antrenorul principal al României, Miroslav Popov, a convocat în cantonamentul de pregătire de la Cluj-Napoca un lot lărgit format din 17 sportive, printre ele și sătmărencele Claudia Pop, Flavia Ferenczi și Andreea Olah. De asemenea din lotul național fac parte și fostele jucătoare de la CSM Satu Mare, Annemarie Părău și Eli Pavel. Din păcate însă Pavel are probleme medicale și sunt șanse mici ca ea să poată juca în meciul de sâmbătă.

    Tichetele de intrare au preţ unic, 10 lei, şi se pot achiziţiona de la casele Sălii Polivalente din Cluj, precum şi online de pe site-ul polivalentacluj.ro.

    Echipa naţională de baschet feminin a României face parte din Grupa H, alături de Turcia, Israel şi Bosnia-Herţegovina. Conform criteriilor de calificare, ocupantele primei poziţii din fiecare dintre cele nouă grupe, precum şi cele mai bune şase echipe clasate pe locurile doi vor obţine calificarea la Eurobasket Women 2017.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE