More

    Balcaniada de seniori în mai la Satu Mare

    volei

    Abia revenite din Turcia unde au participat atât la o serie de turnee, voleibalistele de la CSM Satu Mare, Adriana Matei şi Vaida Beata au avut parte ieri de o surpriză.

    Cele două jucătoare, componente ale lotului naţional de volei pe plajă a României, împreună cu antrenorul Adrian Pricop au fost premiate de conducerea primăriei.

    Primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca şi preşedintele Comitetului director de la CSM, Dumitru Fanea le-au oferit pentru rezultatele bune obţinute în ultima perioadă câte o diplomă de excelenţă şi un plic cu 500 de lei.

    În plus, primarul Dorel Coica a anunţat că luna viitoare la Satu Mare va avea loc un eveniment sportiv important . E vorba de Campionatul Balcanic la volei pe plajă pentru seniori. Unde bineânţeles că va participa şi echipa celor două sătmărence.

    Antrenorul Adrian Pricop a oferit amănunte legate de acest turneu care va avea loc 20-22 mai pe platoul din Centru Nou.

    “Vor veni 16 echipe la băieţi şi tot atâtea de fete din Serbia, Grecia, Bulgaria, Turcia. Mai aşteptăm câteva confirmări. Se anunţă un spectacol deosebit , vom avea câte 10 meciuri pe zi şi două terenuri amenajate în Centru Nou. După 15 ani se reia tradiţia Balcaniadelor la Satu Mare” a spus Adrian Pricop.

    Fetele au mulţumit pentru apreciere şi pentru premiile acordate şi au declarat că vor încerca , aşa cum au făcut şi anul trecut la Trofeul Sătmarului, să câştige Balcaniada de la Satu Mare.

    „Va fi foarte greu, dar cu ajutorul publicului sperăm să ajungem cât mai sus” a spus Adriana Matei.

    Echipa de volei pe plajă de la Satu Mare e singura profesionistă din România iar luna viitoare va participa la Mondialul U21 din Elveţia.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE