More

    Primire deosebită pentru campioana noastră olimpică

    14113991_1155732044498442_1610055205_o

    16 ore a durat zborul campioanei noastre olimpice ,Simona Pop de la Rio la Bucureşti. Şi cam tot drumul cu trenul spre casă, de la Bucureşti la Satu Mare.

    Prima medaliată cu aur la Olimpiadă din istoria scrimei sătmărene a revenit ieri acasă şi chiar dacă n-a avut parte de un covor roşu aşternut pe peronul gării, primirea pentru Simona a fost una deosebită.

     Antrenorul Csiszar Francisc, directorul DJST Virgil Dragoş alături de întreg staff-ul DJST, fostul preşedinte al CJ Satu Mare, Adrian Ştef, preşedintele filialei Academiei Olimpice Române, Alexandru Contraş, sau fostul campion mondial , Iosif Szeppesi au ţinut s-o întâmpine pe campioană.

                    Foştii colegi de la CS Satu Mare, alături de antrenorii de la club i-au pregătit şi o pancardă iar buchetele de flori i-au umplut şi ele braţele Simonei…

                    Evident emoţionată, Simona s-a îmbrăţişat şi s-a fotografiat cu toţi cei prezenţi, inclusive cu călătorii din trenul de Bucureşti ce încercaiu parcă timizi să imortalizeze cu telefoanele momentul..

    Simona le a mulţumit sătmărenilor pentru susţinere şi a recunoscut că ea mereu va rămâne sătmăreancă şi va reprezenta SATU MARE, chiar dacă acum e legitimate la Steaua.

    Legat de concurs, aceasta a recunoscut că parcă a trecut prea mult timp de la cucerirea medaliei şi că nu a înţeles motivul pentru care nu s-a întors mai devreme în ţară. S-a mai consolat şi I a mai trecut dorul de casă doar după ce a aflat că va fi portdrapelul României la festivitatea de închidere.

    Antrenorul Csiszar Francisc e clar un om implinit acum…Simona e al patrulea sportiv pe care l-a pregătit şi care a ajuns la o Olimpiadă. Cu menţiunea că Simona e singura care a luat medalie. Şi ce medalie…

    Interviul integral cu campioana olimpică şi cu antrenorul Csiszar Francisc va fi difuzat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE