More

    Start dificil pentru fetele lui Jose Araujo

    csm-2

    Noua echipă de baschet de la CSM Satu Mare porneşte azi la drum în campionat. Iar primul meci din noul sezon al Ligii Naţionale aduce şi prima deplasare dificilă pentru trupa antrenată de Jose Araujo.

    CSM Satu Mare va juca azi de la ora 17,30 pe terenul celor de la Olimpia Braşov, o echipă incomodă care campionatul trecut a fost foarte aproape de cucerirea unei medalii… Braşovencele au pierdut bronzul într-o finală mică disputată în faţa celor de la CSM Târgovişte, echipă la care evoluau atunci Andrea Olah şi Adina Pop.

    Ca la orice debut, există şi inerentele emoţii. Antrenorul Araujo a fost rezervat în declaraţii şi a spus doar că speră la un meci bun în urma căruia să vină şi prima victorie.

    La începutul pregătirilor se vorbea ca obiectiv la CSM Satu Mare de intrarea în play-off dar după achiziţiile reuşite şi după evoluţia din pregătiri conducerea pare că a plusat şi se visează la medalii.

    „Va fi meci greu la Braşov mai ales ca echipa gazda vine după un sezon bun când a fost aproape de medalii. Speram sa trecem peste emoţiile debutului si sa facem o partida buna ce sa ne aduca victoria.

    Campionatul va fi unul interesant, echilibrat in care Sepsi si U Cluj pornesc ca favorite, iar restul echipelor sunt apropiate ca valoare si oricine poate spera la locul trei” a spus căpitanul Andrea Olah după meciul de prezentare de acum o săptămână.

    Programul primei etape:

    “U” Cluj-Napoca – BC Sirius Târgu Mureş azi
    Sâmbătă, 1 octombrie
    • Olimpia Braşov – CSM Satu Mare (17.30)
    • Sepsi Sf. Gheorghe – CSBT Alexandria (19.00)
    Duminică, 2 octombrie
    • Poli Iaşi – CSM Târgovişte (17.00)
    Luni, 3 octombrie
    • ICIM Arad – Phoenix Galaţi (19.00)

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE