20 September 2018
Festivalul Berii Artizanale

O sătmăreancă la trainingul dedicat angajaților din penitenciare

Filed under: Locale |

foto-penitenciar

În perioada 21-27 noiembrie, subcomisar de penitenciare Simona Galis a reprezentat Penitenciarul Satu Mare la trainingul “Amployability Ambassadors” din Malaga, Spania.

Activitatea a fost organizată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare si Formare Profesională din Spania. Au fost prezenți 21 de participanți din 10 țări (Portugalia, Luxemburg, Grecia, Ungaria, Anglia, Spania, Franța, Polonia, Croația şi România).

Cursul a avut ca obiectiv dotarea participanților cu un set de competențe cu ajutorul cărora să sprijine şi să accelereze gradul de încadrare în muncă în cadrul grupului țintă din comunitatea locală. Prin intermediul acestui curs au fost puse la dispoziție resurse informaționale multiple şi competențe sociale dezvoltate. În acest sens “ambasadorii” şi-au îmbunătățit competențele în trei domenii principale de acțiune: competențe de mentoring, competențe de sprijinire a încadrării in muncă şi dobândirea de resurse pentru încadrarea în muncă.

Cursul a furnizat participanților un set complet de activități şi oportunități educaționale şi de voluntariat valabile la nivel european.

One Response to O sătmăreancă la trainingul dedicat angajaților din penitenciare

  1. "Employability Ambassadors"

    penitenciare.info
    30 November 2016 at 08:39
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *