23 April 2018

Mașina unui interlop sătmărean, vandalizată

Filed under: Locale |

masina

Un Mercedes, aparţinând unui cămătar şi traficant de țigări, a fost găsit zgâriat şi cu cauciucurile tăiate, miercuri dimineaţa, în Micro 14.

Cel care a găsit maşina a fost chiar proprietarul, el chemând Poliţia la faţa locului pentru a face cercetări. Deocamdată nu se ştie cine a vandalizat maşina, cert este că persoana respectivă a făcut-o din răzbunare.
Acest clan de interlopi se ocupă de cămătărie şi controlează traficul de ţigări de contrabandă din Piaţa Someş.

Din acest clan mai face parte unul care a fost închis pentru viol, după ce cu alte persoane a violat în grup o fată din Satu Mare.

Maşina respectivă a mai fost implicată într-un incident. Poliţia a fost chemată să intervină la un scandal provocat pe str. Arinului de Bogdan Petru, care devenise violent. Bărbatul nu s-a calmat nici în faţa oamenilor legii, a început să-i înjure pe aceştia, iar pentru că nu a vrut să meargă la secţia de Poliţie, scandalagiul a fost încătuşat şi dus în maşina Poliţiei. În timp ce mergeau spre secție, agenții au fost urmăriţi de o altă maşină care voia să lovească autospeciala Poliţiei pentru a-l elibera pe acesta. În acel moment, unul dintre poliţişti a scos arma din dotare şi a tras un foc de avertisment în plan vertical, după care l-a legitimat pe şoferul respectiv, acesta nefiind altul decât fiul sătmăreanului turbulent.

La faţa locului a fost chemat şi un echipaj de jandarmi. Tatăl şi fiul au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi arestaţi ulterior pentru ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *