More

    Mașina unui interlop sătmărean, vandalizată

    masina

    Un Mercedes, aparţinând unui cămătar şi traficant de țigări, a fost găsit zgâriat şi cu cauciucurile tăiate, miercuri dimineaţa, în Micro 14.

    Cel care a găsit maşina a fost chiar proprietarul, el chemând Poliţia la faţa locului pentru a face cercetări. Deocamdată nu se ştie cine a vandalizat maşina, cert este că persoana respectivă a făcut-o din răzbunare.
    Acest clan de interlopi se ocupă de cămătărie şi controlează traficul de ţigări de contrabandă din Piaţa Someş.

    Din acest clan mai face parte unul care a fost închis pentru viol, după ce cu alte persoane a violat în grup o fată din Satu Mare.

    Maşina respectivă a mai fost implicată într-un incident. Poliţia a fost chemată să intervină la un scandal provocat pe str. Arinului de Bogdan Petru, care devenise violent. Bărbatul nu s-a calmat nici în faţa oamenilor legii, a început să-i înjure pe aceştia, iar pentru că nu a vrut să meargă la secţia de Poliţie, scandalagiul a fost încătuşat şi dus în maşina Poliţiei. În timp ce mergeau spre secție, agenții au fost urmăriţi de o altă maşină care voia să lovească autospeciala Poliţiei pentru a-l elibera pe acesta. În acel moment, unul dintre poliţişti a scos arma din dotare şi a tras un foc de avertisment în plan vertical, după care l-a legitimat pe şoferul respectiv, acesta nefiind altul decât fiul sătmăreanului turbulent.

    La faţa locului a fost chemat şi un echipaj de jandarmi. Tatăl şi fiul au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi arestaţi ulterior pentru ultraj.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE