More

    Spectacol la All Star Game

    baschet all star

    Timp de patru zile, Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe a găzduit turneul final al Cupei României la baschet feminin, urmat de All Star Game 2017, un adevărat spectacol al celor mai populare jucătoare din campionatul românesc.

    Cupa a revenit celor de la CSM Târgovişte, care au învins dramatic, în ultimul act, Olimpia Braşov, scor 64-63. Câştigătoarea Cupei a fost desemnată în urma probei video, ultimul coş reuşit de braşovence nefiind validat!

    La All Star Game, CSM Satu Mare a fost reprezentată de trei jucătoare (Andrea Olah, Eniko Laza şi Matea Tavic) – componente ale selecţionatei Nordului. Dar şi de antrenorul Jose Araujo cel care alături de Dragan Petricevic de la U Cluj Napoca a pregătit formaţia NORD-ului.

    Sudul a învins cu 83-82, cu două libere transformate în ultimele secunde de fosta componentă a CSM Satu Mare, Annemarie Godri Părău, desemnată la final şi MVP-ul confruntării. Olah a marcat şase puncte iar Laza două pentru echipa Nordului.

    Altfel, pentru CSM Satu Mare urmează primul meci din grupa principală 1-6. Sâmbătă, acasă, în sala LPS cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE