More

    Atmosferă electrizantă la Cupa „Cetate Ardud”

    ardud

    Sâmbătă, 25 martie, s-a desfăşurat concursul naţional de dans sportiv cu participare internaţională din partea Ucrainei „Cupa Cetate Ardud”. Evenimentul a avut loc la Sala de Sport Ardud şi se află deja la a doua ediţie.

    Organizatorii competiţiei „Cupa Cetate Ardud” au fost Clubul de dans sportiv „Dans Club 92’ Satu Mare” în parteneriat cu Primăria Ardud. Concursul a fost structurat în 30 de categorii, acestea fiind împărţite pe grupe de vârstă începând cu cea de 4 ani, până la 35 de ani.

    Loga-dance-02
    Participanţii, cu mic, cu mare, dar toţi adevăraţi profesionişti, au oferit un spectacol impecabil nu numai din punctul de vedere al unei tehnici de dans extraordinare, dar şi prin ţinutele care mai de care mai creative, strălucitoare şi delicate. Nu au lipsit nici coafurile fetelor realizate parcă la perfecţiune milimetrică. Cuplurile de dansatori s-au remarcat prin ţinute corporale elegante specifice dansurilor atât din ramura standard, cât şi latino.

    Loga-dance-03

    Satu Mare a fost reprezentat cu succes de sportivii de la Loga Dance School, care au dominat competiţia prin rezultatele deosebite obţinute: mai multe onorante locuri 1, 2 şi 3. A fost prezent la eveniment – după cum probabil era şi de aşteptat – preşedintele clubului, Lorant Loga, care a explicat pentru GNV ce efort presupune a menţine un asemenea standard ca dansator, dar şi ce satisfacţii îţi poate aduce acest lucru.

    Cupa „Cetate Ardud” îşi propune să devină o competiţie de referinţă în peisajul dansului sportiv, scop pe care, de doi ani încoace, îl atinge deja – aspect confirmat de numărul mare de participanţi prezenţi.

    Rareş Jucan

    Loga-dance-04

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE