23 April 2018

Chiar dacă se află în grevă, polițiștii sătmăreni își fac datoria

Filed under: Locale |

alcool

Chiar dacă nu prea aplică amenzi, fiind în grevă, poliţiştii sătmăreni nu dorm. O echipă formată din ag. şef adj. Benchiş Antim şi ag. şef adj. Csajkos Vasile din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare a depistat un bărbat care transporta ilegal peste 300 de litri de alcool, deşi avea permisul suspendat.

În data de 19.03.2017, în jurul orei 20.10, patrula de ordine și siguranță publică a oprit în trafic, pentru control, un autoturism care avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii. La volan a fost identificat un bărbat de 31 de ani din Satu Mare, despre care s-a constatat că are dreptul de a conduce vehicule suspendat, iar la controlul autoturismului, au fost găsite 16 recipiente de plastic a câte 20 de litri fiecare, care conțineau lichid cu miros pregnant de alcool.

Pentru infracțiunea rutieră, celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar pentru marfa transportată, cercetările vor fi continuate de către polițiștii de investigare a criminalității economice, respectiv pentru deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *