21 June 2018

Un escroc a fost arestat după ce a țepuit o firmă din Satu Mare

Filed under: Locale |

escroc

Un escroc a fost arestat pentru 30 de zile de autoritățile sălăjene după ce a tras o țeapă de zile mari unei firme din județul Satu Mare. Zălăuanul Ion Alexandru Neagotă, dându-se drept şofer al unei firme de transport, în baza unei înţelegeri pe care a făcut-o cu SC Rey Logistics SRL Iaşi, a ridicat, în luna decembrie 2016, de la o firmă din Satu Mare, peste 40.000 de tone de grâu, pentru a le livra unui agent economic din Ilfov. Marfa nu a mai ajuns la destinaţie, inculpatul reuşind să o vândă în Miercurea Ciuc. Cu o lună de zile mai devreme reușise să țepuiască, în mod asemănător, o altă firmă.

Pe numele zălăuanului s-a întocmit referat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere admisă de către Judecătoria Zalău. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

2 Responses to Un escroc a fost arestat după ce a țepuit o firmă din Satu Mare

 1. SC Rey Logistics SRL Iasi sunt ei insasi niste tzepari. Le-am carat marfa in decembrie 2016 si nu mi s-a achitat factura nici in ziua de azi… Aveti mare grija cu cine lucrati!!

  Claudiu
  12 May 2017 at 20:19
  Reply

 2. Și noi avem de recuperat banii pe doua curse făcute im Aprilie și mai de Sc.Rey Logistics Srl Iasi, …

  George
  12 September 2017 at 12:32
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *