25 May 2018

Anca Trip şi Onicaş, găsiţi ţapi ispăşitori!

Filed under: Sport |

54644

Perioadă agitată la Olimpia Satu Mare. Înfrângerile, cinci la rând, şi mai ales jocul slab făcut de echipă au dus gruparea fanion a judeţului din postura de favorită la promovare la o trupă de pluton în liga a 2-a.

Cum era de aşteptat , după Paşte a urmat şi o şedinţă de analiză. O întâlnire ce pe surse am aflat că ar fi avut loc marţi seara, iar unde antrenorul Bogdan Andone era pregătit să-şi dea demisia.

Oficialii clubului au fost se pare de acord că e nevoie de un şoc la echipă pentru ca băieţii să se trezească, doar că prin şoc nu neapărat trebuie înţeles că antrenorul este şi cel schimbat.

Astfel că au fost găsiţi ţapi ispăşitori, pentru evoluţiile slabe din ultima vreme, portarul Anca Trip Iulian şi mijlocaşul Mihai Onicaş. Astfel, conducerea va încerca rezilierea pe cale amiabilă a contractelor cu cei doi jucători. Pe lista neagră s-ar fi aflat şi Luduşan doar că deocamdată acesta rămâne în lot…

Iar după despărţirile de Daminuţă, Tudoran, Anca Trip şi Onicaş, ieri în lot au fost cooptaţi cinci jucători de la echipa de juniori a clubului, antrenată de Mircea Bolba.

Andone pare supărat şi pe faptul că la venirea la Satu Mare i s-a prezentat un proiect serios, doar că acum simte că nu mai există acea susţinere de care ar avea nevoie, lăsând să se înţeleagă că nemulţumirile vin şi de la organizare şi conducere până la lotul de jucători.

Cât despre poziţia conducerii clubului, preşedintele Karda vrea un proiect pe trei ani în care să se formeze un nucleu de jucători dornici să facă performanţă. Iar în anul al treilea să vină promovarea!!!

Olimpia Satu Mare va câştiga la masa verde meciul de sâmbătă cu Unirea Tărlungeni şi va juca în liga a 2-a marţi la Arad cu UTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *