More

    Director interimar la fabrica Draxlmaier Satu Mare după ce fostul director a demisionat

    draxlmaier

    Fabrica Draxlmaier Satu Mare are un nou director interimar după ce fostul director, Sorin Ghiță, a demisionat.

    ”Începând cu data de 17 mai 2017, compania DRÄXLMAIER Satu Mare are un director interimar în persoana lui Josef Kaufmann, Coordonator al Diviziei de Producție a Sistemelor Electrice din Europa al DRÄXLMAIER Group. Domnul Kaufmann lucrează în cadrul Grupului DRÄXLMAIER de aproape 20 de ani.

    Fostul director, domnul Sorin Ghiță, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională și să își continue activitatea în afara companiei”, se arată într-o informare trimisă de Draxlmaier Satu Mare. Fostul manager general al fabricii Draxlmaier Satu Mare, Sorin Ghiță, a demisionat miercuri din funcție. Majoritatea celor din fabrică sunt de părere că Sorin Ghiță a fost ”silit” să-și dea demisia în urma protestului de vineri dimineață a angajaților de la Hala 3. Alții sunt de părere că acel protest nu a contat în luarea decizie, iar Ghiță a demisionat, fără a fi silit, pentru că se duce la o altă firmă.

    Despre DRÄXLMAIER Group
    DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 60.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE