More

    În memoria lui Didi Prodan, Gabi Both și Lucică Bălan!

    old

    Fostele glorii de la rivalele de altădată FC Baia Mare și Olimpia Satu Mare au strâns rândurile și au jucat un meci demonstrativ, vineri după amiază, pe bătrânul stadion ”Viorel Mateianu”.

    old1 (2)

    A fost practic revanșa duelului de acum 2 ani de la Satu Mare, când după un meci spectaculos , gustat de publicul sătmărean, moroșenii au câștigat la penalty-uri. Vineri jucătorii celor două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria regretaților Gabi Both, Didi Prodan și Lucică Bălan, legende ale fotbalului sătmărean și maramureșean plecate prea devreme dintre noi…

    Acum, Olimpia a reușit să deschidă scorul prin același inimos Lulu Dragomir, după care gazdele, parcă mai numeroase, s-au desprins pentru un 5-2 la final…Rezultatul însă a contat mai puțin… Buia, Vasc, Miriuță, Bumb, Toma, Bota, Petrovan, Piroska, Negrea s-au făcut din nou remarcați la maramureșeni, în vreme ce, la Oli, Csik, Dragomir, Nastai, Fabian , Suciu , Mihovici și ceilalți veterani convocați au dat o replică… sănătoasă. Au fost puțini spectatori, din păcate, undeva la 200 de oameni la un meci arbitrat de Marian Salomir, Zoltan Szekely și Traian Marchiș…Repriza a treia a fost și ea una discutată și disputată. Și s-a terminat nedecis …după multe prelungiri!
    Așteptăm meciul trei, de la Satu Mare!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE