More

    Poftiți la dans!

    dans5

    Cupa Sătmarului la dans sportiv a ajuns la a 7-a ediţie şi se va desfăşura în acest week-end la sala LPS. Iar de la an la an competiţia a crescut în valoare şi a ajuns acum să fie cel mai bine cotat concurs de gen după finalele Campionatelor Naţionale sau a Cupei României.

    Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean, Consiliul Local, Casa de Cultură a Sindicatelor, Federația Română de Dans Sportiv şi Royal Dance Club Satu Mare.

    Putem spune că e un festival al dansului. Suntem mândri că toată crema dansului din România vine la Satu Mare.

    Antrenorul Ovidiu Ignat a prezentat luni seara la Nord Vest TV detaliile tehnice ale concursului anunţând că deja la competiţie şi-au anunţat prezenţa peste 200 de perechi, dintre care campioni naţionali sau medaliaţi la competiţiile internaţionale.

    “Cupa Sătmarului a fost în primele şase ediţii cea mai bine organizată competiţie de dans din ţară şi aşa vrem să şi rămână. Totul se bazează pe voluntariat şi le mulţumim părinţilor pentru sprijin.Este un concurs de ranking, punctele câștigate sunt triple pentru perechi și asta face competiția și mai atractivă” a punctat Ovidiu Ignat.

    Interesant e că vom avea o competiție și pentru cei mai mici dansatori de la club. Iar organizatorii promit și foarte multe surprize.

    ”Va fi la Satu Mare aproape tot Biroul Federației Române de Dans Sportiv. Sunt invitați arbitri de top, iar Otto Varga e garanția clară că organizarea va fi din nou la superlativ.” a mai spus Ovidiu Ignat.

    Cupa Sătmarului va începe sâmbătă la ora 9 iar de la ora 19 e programată deschiderea oficială. Duminică vom avea de la ora 9 a doua sesiune de concurs.Prețul unui bilet este de 15 lei iar copiii au intrare liberă.

    Inregistrarea galei de la deschiderea oficiala va fi transmisa luni seara in cadrul emisiunii Saptamana sportiva de la Nord Vest TV.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE