24 June 2018

Să vină vacanța!

Filed under: Sport |

18600531_1544941175539395_1473087545_n

Olimpia a mai bifat o înfrângere în Liga a 2-a. Acum a pierdut sub Turnul Chindiei la Târgoviște, scor 0-1.

Iar meciul de ieri a respectat oarecum rețeta consacrată a primăverii pentru galben-albaștri: Olimpia a luat gol la prima fază mai legată a adversarilor.

Faza decisivă a plecat de la o ratare uriașă a lui Cherchez, care a trimis în bară, după care a reparat printr-o centrare de calitate pentru Neguț (26). “Tabarcea” mai putea să înscrie o dată (50), însă și Cristi Cherchez a avut șansa lui (33). Olimpia nu a contat pe “Eugen Popescu” decât printr-un șut respins cu ceva emoții de Meilă (56). Însă galben-albaștrii au cerut și un penalty la o fază la care arbitrul a dictat o lovitură liberă de la marginea careului. Iar ai noștri au susținut că abaterea s-a produs în interiorul suprafeței de pedeapsă.

Singura veste bună la Olimpia după această înfrângere o reprezintă introducerea juniorilor Chitaș, Szolosi și Văsălie. E drept că n-au apucat să alerge prea mult, dar măcar intenția antrenorului Andone contează.

Și ca o picanterie, Ursu și Ludușan, supărați că n-au fost titulari, și-au luat jucăriile și supărați au urcat în tribună refuzând să stea se pare pe banca de rezerve.

Olimpia rămâne pe nouă și se pregătește pentru alte două meciuri de vacanță la Suceava și acasă cu Dacia Unirea Brăila.

Chindia: Meilă – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – Pătru (58 Pencea), L. Mihai, Honciu, Stoica (58 Nisipeanu) – C. Neguț, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.
Olimpia: Dascălu – Duruș, Mureșan, Krausz, Faur – Pop (90+1 Văsălie), Villand, Pană, Erdei (86 Chitaș) – Rus (90+1 Szolosi), Roșu. Antrenor: Bogdan Andone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *