More

    Sătmăreanul Vlad Chiorean, vicepreședinte al Tineretului ALDE

    Calin-Popescu-Tariceanu

    Vineri, 24 mai, a avut loc la București prima Conferință Națională de Alegeri a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților. Peste 600 de tineri din toată țara au participat la acest important eveniment al tinerilor liberali. A fost o zi plină de dezbateri constructive la finalul căreia a fost aleasă noua conducere a organizației Tineretului Național ALDE.

    În funcția de Președinte al TLDE a fost ales Claudiu Catana alături de 35 de vicepreședinți și membri ai Biroului Permanent Național. ~Noi, tinerii din ALDE, putem să fim generația care construiește în România, iar contribuția fiecăruia este esențială.În acest moment suntem o echipă în creştere, suntem parteneri de drum lung ai ALDE, care susținem proiectul politic lansat de președintele Calin Popescu- Tariceanu. Noi suntem cei care în viitorul apropiat, vor trebui să ducă mai departe tradiția liberală, proiectul politic al ALDE.” a declarat Claudiu Daniel Catana.

    Catana-Claudiu

    Județul Satu Mare a reușit să obțină un vicepreședinte – Chiorean Vlad Ionuț – și un membru supleant – Tămășan Claudiu. La eveniment a participat și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu dar și alte personalități din cadrul conducerii ALDE.

    Norica-Nicolai

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE