24 June 2018

Sătmărenii, aşteptaţi în număr mare la stadion!

Filed under: Sport |

13606789_559206344284779_8996636125326197004_n

Eveniment important în viaţa Liceului cu Program Sportiv Satu Mare. Echipa de juniori U19 a lui Dacian Nastai e aproape de o performanţă istorică, o calificare în finala Ligii elitelor organizată de FRF.

Pentru a prezenta detaliile acestui joc important conducerea LPS-ului împreună cu antrenorii de la catedra de fotbal au susţinut o conferinţă de presă.

Evident emoţionat, directorul LPS, Dorel Ziman, a declarat că e mândru de realizările acestor jucători şi că atât cât i-a stat în putere a încercat să le ofere condiţii optime de pregătire şi de joc pentru a nu simţi diferenţa cu celelalte echipe din campionat care reprezintă cluburi sau centre de tradiţie din ţară.

„Vom juca pe Olimpia şi sper să vină sătmărenii în număr mare să-i susţină pe aceşti băieţi. Suntem pregătiţi şi sperăm să obţinem calificarea” a spus directorul Ziman.

Antrenorul Dacian Nastai a explicat şi tactica pe care va încerca să o folosească pentru a bloca vedetele Viitorului. Acesta a glumit că la nevoie va băga nu numai autobaza ci şi ambulanţa de la teren în poartă numai să nu primească gol.

„Am revăzut de câteva ori meciul tur şi sper că vom apuca să mai corectăm din greşelile făcute la Ovidiu. Nu cred că pornim cu prima şansă, căci la acest nivel, la juniori pot apărea fluctuaţii de la un meci la altul, dar avem şansa noastră şi trebuie să credem în ea”, a amintit Nastai care a explicat şi importanţa acestui campionat.

„Vă daţi seama că ei au venit cu trei zile înaintea meciului la Satu Mare. Tratează foarte serios acest campionat căci campioana merge direct în Youth Champions League”, a mai spus Nastai.

Căpitanul echipei, Sebastian Moroz a remarcat doar că singura diferenţă între ei şi cei de la Viitorul e că trupa lui Hagi e mai mediatizată şi că jucătorii de acolo poate că au avut şansa de a se naşte în altă parte . „ Suntem pregătiţi şi împreună cu colegii cred că putem face un meci mare” a spus Moroz.

Pentru meciul de sâmbătă e mobilizare mare la LPS, toţi elevii liceului fiind aşteptaţi să vină la meci.

Meciul este programat să se joace sâmbătă, cu începere de la ora 12:00. Comisia Centrală de Arbitri a şi desemnat brigada care va oficia la acest meci. CCA a delegat trei arbitri băimăreni, Cristian Codrea – la centru, Radu Despa şi Cristian Lucaci la cele două linii.

Vă reamintim că meciul din prima manşă, disputat la Ovidiu, s-a încheiat la egalitate, 3-3, după ce echipa lui Hagi a condus la pauză cu 3-0.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Dinamo Bucureşti şi UTA Bătrâna Doamnă (scor 1-1 în tur). Finala este programată pentru 3 iunie la Mogoşoaia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *