24 June 2018

Vizită la nivel înalt azi în județ

Filed under: Locale,Top News |

dragnea

Județul Satu Mare va avea parte, astăzi, de o vizită la nivel înalt. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, și-a confirmat prezența în județul Satu Mare și se va folosi de această ocazie pentru a se întâlni cu fermierii sătmăreni. De asemenea, va participa și la Festivalul Căpșunilor de la Halmeu. La Satu Mare este așteptat și președintele Camerei Deputaților, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Programul ministrului Agriculturii
Potrivit informațiilor furnizate de Prefectura Satu Mare, ministrul Petre Daea va avea o întâlnire cu fermierii și conducătorii exploatațiilor agricole din județ, în această dimineață, în Sala mică a Palatului Administrativ din Satu Mare, începând cu ora 9:00. De asemenea, ministrul Agriculturii se va întâlni cu producătorii agricoli care dețin cea mai mare plantație de goji din țară, cu o suprafață de 3,5 hectare cultivate, din satul Ciuperceni, comuna Agriş, la ora 11:00.

Începând cu ora 13:00, ministrul va fi prezent la deschiderea oficială și va vizita expoziția de căpșuni din comuna Halmeu. În aceeași comună, la ora 15:00, Petre Daea va inaugura o pensiune agroturistică, pensiune cofinanțată din fonduri europene, amplasată în cadrul unei exploatații agricole de 400 ha, cu fermă de bovine, peste 3000 de oi, o plantație de meri de 6 ha și viță de vie pe 4 ha.

Este așteptat și Liviu Dragnea
Tot astăzi, în județul Satu Mare este așteptat și președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Liviu Dragnea. Acesta face o serie de vizite în județele Maramureș și Sălaj și este foarte posibil să ajungă și în județul Satu Mare.

Dacă va ajunge în județul nostru, cel mai probabil, Dragnea va participa la Festivalul Căpșunilor de la Halmeu.

Sâmbătă şi duminică se va desfăşura la Halmeu cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Căpşunilor, manifestare dedicată cultivatorilor de căpșuni din zonă. Localnicii şi oaspeţii lor vor avea parte de o sărbătoare adevărată închinată fructului pentru care e renumită regiunea.

Cristian Stan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *