More

    Teodorovici (PSD) a anunțat că va vota moțiunea de cenzură

    Teodorovici PSD

    Senatorul PSD Eugen Teodorovici a declarat, luni, că va vota moțiunea de cenzură, aceasta fiind o decizie normală pentru ca ceea ce se întâmplă să înceteze, menționând că politica nu se face pe bază de prietenie.

    Dacă știți foarte bine, am și semnat-o ieri, alături de ceilalți colegi din Senat. Cred că este o decizie normală, având în vedere că ceea ce se întâmplă astăzi trebuie să înceteze cât mai repede pentru ca noi, politicienii, cei care am fost aleși în Parlament, să putem să avem un Guvern validat de către partidul sau de către coaliția care a câștigat în decembrie alegerile și cred că este o decizie normală”, a afirmat Teodorovici, întrebat dacă va vota moțiunea de cenzură.

    El consideră că orice discuție care ține de PSD trebuie purtată în interiorul partidului.

    “Eu sunt de părere că orice discuție care ține strict de PSD trebuie să fie purtată în interiorul partidului. Deja această discuție sau dispută între liderii sau membri ai PSD, dusă între PSD și Guvern nu cred că este un lucru normal, pentru că la Guvern trebuie să fie un loc de unde se guvernează o țară întreagă, și nu un loc de unde să se prezinte puncte de vedere, opinii vizavi de anumite păreri sau opinii față de disputele sau discuțiile din cadrul partidului”, a adăugat Teodorovici.

    Întrebat în legătură cu faptul că este considerat un prieten al lui Victor Ponta, Teodorovici a spus: “Nu se amestecă aceste lucruri, politica nu se face pe bază de prietenie, politica se face pe baza unor principii foarte clare și care să aibă, în principal, în centrul lor interesul național, interesul românilor”.

    El a subliniat că “o țară trebuie să aibă un guvern care să fie validat de către o majoritate parlamentară” și că este nevoie de o reformă în PSD, în contextul în care există multe lucruri care trebuie schimbate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE