21 June 2018

Accident la locul de muncă. Un muncitor, grav rănit

Filed under: Locale |

Morti-la-locul-de-munca

Un muncitor a fost grav rănit în urma unui accident la locul de muncă suferit vineri după-amiază în județul Satu Mare. 

În data de 14.07.2017, în jurul orei 17:00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, au fost sesizați prin  Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către administratorul unei societăți private, despre faptul că la locul unde desfășurau activități lucrative, s-a produs un accident de muncă.

Din verificările efectuate la fața locului de către o echipă operativă formată din polițiști  de investigații criminale și criminaliști,  s-a stabilit faptul că  un bărbat

de 51 ani, în timp ce desfășura activități de amenajare a unei locuințe situată în Satu Mare, a căzut de pe o scară metalică.

Cel în cauză a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sb aspectul comiterii infracțiunii de neluarea sau nerespectarea măsurilor legale de securitate în muncă și vătămare corporală  fapte  prev. și ped. de art. 349 alin. 1- art. 350 alin. 1 și art. 196 alin 3 din C. pen.

One Response to Accident la locul de muncă. Un muncitor, grav rănit

  1. Va rog nu dezinformati cititorii. Ar fi bine sa stiti ca accidentele de munca nu sunt cercetate de politie ci de Inspectoratul teritorial de munca. Uneori cercetarea se face in comun sau in paralel, dar niciodata separat de catre Politie. Este o rusine ca nu stiti atata lucru. Ilutiu

    Ilutiu
    17 July 2017 at 18:54
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *