21 June 2018

Atenție la lucrările de construcție!

Filed under: Locale |

moloz

Poliţiştii locali au intervenit vineri, 14 iulie, pe Bulevardul Sănătății pentru a identifica persoanele care au aruncat. pe domeniul public, moloz și deșeuri provenite în urma lucrărilor de construire.
Astfel, în urma acțiunii, aceștia au constatat faptul că proprietarii apartamentelor situate pe Bulevardul Sănătății, la nr. 46, nu aveau autorizație pentru executarea lucrărilor de construire și nici un contract încheiat cu operatorul de salubrizare în vederea ridicării molozului și a deșeurilor provenite din lucrări.
Polițiștii locali au dat în acest caz un avertisment, solicitând proprietarilor ca până luni să remedieze abaterile constatate.

”Menționăm faptul că, numai în luna iunie, polițiștii locali au aplicat conform HCL 33/2011, un număr de 299 sancţiuni din care 112 cu avertisment şi 187 cu amendă în valoare totală de 32.785 lei. Majoritatea contravențiilor au fost aplicate în domeniul edilitar – gospodăresc, ordinii, curăţeniei şi igienei publice”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *