More

    Au mai rămas doar câteva zile până la Miss&Mister Transilvania

    miss-transilvania-355x200

    Au mai ramas doar cateva zile pana la prestigiosul concurs de frumusete Miss & Mister Transilvania 2017. Organizatorii transmit celor care doresc sa fie prezenti la eveniment sa isi confirme locurile pana joi, 27.07.2017.

    Intrarea la eveniment se face doar pe baza de invitatie iar locurile sunt limitate. Cei care inca nu si-au achizitionat inca invitatii o pot face de la cele 3 locatii unde au fost puse in vanzare: agentia de turism  Paralela 45 din incinta Ankora Mall, magazinul Magenta situat la etajul II in Satu Mare Shopping Plaza, de la salonul de rochii Karra Launi situat pe strada Vasile Lucaciu sau direct de la organizatori prin intermediul paginii de facebook dedicata evenimentului.

    Pentru cei prezenti se pregateste o degustare de vinuri alese pregatite de Cramele Ratesti, candy bar de la cofetaria Daniel, momente muzicale oferite de Romina Sarbe si Cristian Topati, Formatia Andrada Barsauan iar fostul model Calina Mitra isi va lansa cariera muzicala in cadrul evenimentului.

    Larisa Cadar, designerul din spatele creatiilor marca Karra Launi, isi va prezenta cele mai noi modele de rochii iar cei de la Inedit si de la Magenta vin cu outfiturile sezonului.

    Atentie! Locurile sunt limitate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE