More

    Rareș Jucan a lansat cover single-ul Skyscraper

    rares

    Satu Mare este impregnat cu oameni care au vise mărețe, ce încearcă necontenit să spargă limitările și să își fructifice abilitățile. Pentru Rareș Jucan, muzica este nu doar o pasiune, ci o menire pe care își dorește iremediabil să o progreseze. În acest sens, lucrează la o serie de proiecte care își propun să conspire la mutații pozitive în viețile oamenilor, să îi emoționeze prin muzică și să îi inspire. Un astfel de exemplu este și Skyscraper – piesă care face parte dintr-un proiect mai amplu numit #memories, care are ca scop publicarea unor melodii aflate în repertoriul artistului de mai mult timp, dar care nu au fost lansate digital în forma care să exprime importanța deosebită a acestora pentru el.

    “Sunt de părere că mulțumirea este esențială.. față de tine, de munca ta, față de ceilalți și a celorlalți față de tine. Aprecierea creează magie. Și tocmai dintr-o astfel de apreciere, având melodii produse de mine cu mult efort pe la <<începuturi>>, m-am hotărât să le onorez printr-o nouă formă de lansare. Consider că aceste piese merită să ajungă la sufletele oamenilor și că ar fi inutil să rămână uitate într-un calculator. <<Skyscraper>> este un single cover produs și înregistrat integral de mine în condiții tehnice minime. Această piesă este deosebită.. Transmite un mesaj foarte puternic.. acela că în spatele oricărei dificultăți se află o intenționalitate pozitivă și tocmai de aceea ideea de a renunța vreodată la vise este absolut aberantă. Forma în care am ales să public piesa este conform viziunii unui talentat designer digital, Bogdan Rostaș. E lumină.. multă lumină în acea poză” – a spus Rareș Jucan

    Melodia poate fi ascultată atât pe platforma YouTube, cât și pe pagina de Facebook a artistului, unde s-a bucurat de aprecieri chiar din partea unor ascultători din Bulgaria.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE