22 April 2018

Sterilizare gratuită a animalelor la Carei

Filed under: Locale |

sterilizare

Asociația pentru protecția animalelor Puffi din municipiul Carei continuă să lupte pentru protejarea animalelor și pentru salvarea acestora de la orice fel de urmă de durere ori tristețe. În acest sens a demarat campania ”Sterilizează, nu abandona!”.

Intervenție gratuită
Cea mai nouă acțiune a celor care se dedică zi și noapte pentru bunăstarea patrupedelor constă în sterilizarea câinilor și a pisicilor cu stăpâni. Atunci când stăpânul nu își prea poate permite o asemenea intervenție, Asociația Puffi vine cu o inițiativă remarcabilă, una menită să ofere prietenului omului o viață mult îmbunătățită. Intervenția este gratuită!
În aceste condiții, înmulțirea necontrolată a animalelor nu mai are loc, și prin urmare și câinii comunitari sunt mai puțini.

Când și unde
Astfel, în perioada 25 – 27 august, începând cu ora 9.00, cei de la Asociația Puffi vin în ajutorul câinilor și pisicilor, dar și a stăpânilor, întrucât sterilizarea va fi benefică atât necuvântătorilor, cât și comunității. Acțiunea va avea loc în municipiul Carei, strada Căplenilor numărul 2 (în curtea ANIF).
Sterilizarea este benefică animalului din mai multe puncte de vedere: împiedică apariția tumorilor; statistic crește durata de viață a animalului sterilizat; se reduce nivelul de agresivitate; dispare stresul resimțit de animal din perioada de împerechere.

La sterilizare, animalele nu simt durere, iar refacerea durează între 2 – 3 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *