21 July 2018

Copil de 6 ani, mușcat de câine pe stradă. A ajuns la Urgențe

Filed under: Locale,Top News |

copil muscat

Un copil de numai șase ani a fost mușcat aseară de un câine în timp ce se afla la plimbare pe stradă împreună cu părinții săi. A fost transportat de Urgențe.

Evenimentul s-a petrecut aseară în jurul orei 21.30 în Piața Eroii Revoluției (lângă Spitalul Vechi) din municipiul Satu Mare. Copilul se afla la plimbare, alături de părinții săi. La un moment dat, pe lângă ei a trecut un câine ținut în lesă de proprietarul său.

Nu se cunosc încă motivele, dar câinele, care nu avea botniță. a sărit la copil și l-a mușcat de picior. Abia a reușit proprietarul câinelui, pe care-l ținea de lesă, să potolească câinele.

Copilul a fost transportat la Urgențe unde, după un consult medical, s-a constata că rana nu este gravă, potrivit celor afuirmate pentru GNV de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Constantin Demian.

”A fost toaletat și pansat, dar nu a fost internat. A fost îndreptat spre Spitalul de Boli Contagioase”, a declarat pentru GNV Constantin Demian.

Între timp, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz pentru a se determina dacă proprietarul avea voie să plimbe câinele fără botniță pe stradă. oricum, acesta s-a ales cu dosar penal.

3 Responses to Copil de 6 ani, mușcat de câine pe stradă. A ajuns la Urgențe

 1. Daca ati fost victima unui caine cu sau fara stapan, Asociatia IREC va poate ajuta. Lasati-ne un mesaj cu detaliile incidentului pe responsabilitatecivica@gmail.com

  Roxana
  11 August 2017 at 14:39
  Reply

 2. Pentru astfel de fapte singurul remediu este serviciul de ecarisaj, indiferent daca cainele are stapan sau este vagabond…din cauza unor astfel de animale si a unor sustinatori a acestora avem de-a face cu un eminent pericol public care poate avea consecinte grave…si omul daca greseste este pedepsit,cainii de ce sa faca exceptie?

  ciprian
  12 August 2017 at 13:21
  Reply

 3. dreptate pentru oamenii muscati de maidanezi

  dan
  23 August 2017 at 20:27
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *