More

    FOTO. ”Primărița Sexy”: Decolteul meu azi generos și sexy, vine la pachet cu multe restricții și dureri de spate!

    primarita sexy daiana feher9

    Cea mai sexy blondă a Sătmarului, Daiana Feher, recunoscută de pubicul larg drept ”Primărița Sexy”, vorbește deschis cititorilor Gazetei de Nord Vest despre avantajele și dezavantajele operației cu implant cu silicon.

    Fata cu părul de aur a participat la diferite show-uri tv, făcând cunoștință cu lumina reflectoarelor încă dinainte de a deține bustul generos.

    “Mă bucur că am ocazia să vorbesc despre acest subiect care reprezintă un real interes pentru femeile din ziua de azi, și sper că experiența mea să le facă să reflecteze mai mult asupra ideii de augumentare mamară. Primul sfat pe care l-aș da cititoarelor, este să aștepte ca fizicul lor să ajungă la o anumită maturitate, 28-30 de ani, sau poate chiar după o naștere. Chiar dacă sunt de-acord cu operațiile estetice și cu micile ajustări, trebuie să învățam să ne iubim, să ne acceptăm, și să recurgem la astfel de tehnici doar în momentul în care considerăm că imperfecțiunile văzute în oglindă sunt cu adevărat deranjante pentru noi. Uneori, neîmplinirile noastre interioare ne fac să ne găsim defecte fizice. De aceea primul lucru pe care trebuie să îl facă o femeie, este să aducă o armonie între trup, spirit și psihic, altfel oricâte operații estetice își va face, nu va fi mulțumită de ea.” a declarant Daiana Feher pentru GNV.

    Daiana Feher a luat decizia de a apela la medicul estetician la o vârstă fragedă fiind un moft, nu o necesitate.

    “ Eu mi-am facut intervenția de mărire de sâni la 23 de ani. A fost un moft, nu o necesitate. Moft dupa care văzând că nu are niciun efect asupra vieții mele, m-a făcut să înțeleg că trebuie să pun pe plan secund micile frustrări fizice și să pun accentul pe alte aspecte. Ba chiar mai mult, din cauza reacției corpului meu la modificările suferite, luni de zile mi-am tratat vergeturile și micile reacții adverse. Decolteul meu azi generos și sexy, vine la pachet cu multe restricții și dureri de spate, însă sunt și foarte multe cazuri fericite fără nicio problemă. Le recomand doamnelor și domnișoarelor multă înțelepciune și baftă în luarea hotărârii corecte asupra corpului lor, și să evite excesele.” a spus blonda pentru GNV. 

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE