21 June 2018

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, va efectua luna viitoare o vizită în SUA, a anunțat ambasadorul Hans Klemm

Filed under: Politic |
Senatorul PSD, Adrian Tutuianu participa la audierile Comisiei parlamentare de control al SRI , in Bucuresti, joi, 9 februarie 2017. Comisia de control asupra activitatii SRI s-a intalnit cu reprezentatii MAI si SRI pentru a discuta evenimentele violente de la protestele din Piata Victoriei din noaptea de 1-2 februarie 2017. ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO

Senatorul PSD, Adrian Tutuianu participa la audierile Comisiei parlamentare de control al SRI , in Bucuresti, joi, 9 februarie 2017. Comisia de control asupra activitatii SRI s-a intalnit cu reprezentatii MAI si SRI pentru a discuta evenimentele violente de la protestele din Piata Victoriei din noaptea de 1-2 februarie 2017. ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, va efectua, luna viitoare, o vizită în SUA și se va întâlni cu secretarul american al Apărării, a anunțat, miercuri, la Târgoviște, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm.

“Luna viitoare, ministrul Țuțuianu va călători în Statele Unite pentru a-și întâlni omologul, și anume secretarul pentru Apărare. Acesta este un moment foarte important care are loc și pentru care am așteptat patru ani și chiar mai mult și care permite celor doi lideri ai apărării din ambele state să discute subiecte comune sau de interes comun privind securitatea națională și care va permite discutarea creșterii cooperării dintre state privind acest lucru în două unghiuri, și anume în cadrul bilateral, în cadrul parteneriatului strategic, dar și ca aliați în cadrul NATO. Cu această ocazie, cei doi lideri din domeniul apărării vor putea discuta dezvoltarea cooperării între cele două state”, a spus ambasadorul Hans Klemm, într-o declarație de presă la Târgoviște.

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a efectuat, miercuri, o vizită în județul Dâmbovița, a discutat cu autoritățile locale, a mers la Curtea Domnească Târgoviște, la Muzeul Comunismului din municipiu, precum și la societăți din industria de apărare de la Dragomirești și Mija.

Ambasadorul a precizat că a primit invitația de a veni în Dâmbovița de la ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, se-nator de Dâmbovița.

La vizita ambasadorului Hans Klemm au participat, la sediul Prefecturii Dâmbovița, oficialități județene, ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, și parlamentarii de Dâmbovița Titus Corlățean și Oana Vlăducă.

3 Responses to Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, va efectua luna viitoare o vizită în SUA, a anunțat ambasadorul Hans Klemm

 1. Merge sa ne faca de ras si acolo.
  Incep sa ma saturi de PSD si toata prostia aceasta!

  LiveStudio
  10 September 2017 at 23:22
  Reply

 2. Parca era Mihai-Viorel Fifor ministrul apararii…schimbati articolul, e cam vechi!!!

  ciprian
  18 September 2017 at 11:40
  Reply

 3. Sir Bobby Charlton made his Manchester Common debut 60 years ago today (Thursday), when he scored twice in a 4-2 superiority over Charlton Athletic at Pass‚ Trafford.
  Charlton joined Collaborative in 1953 as an England Schoolboys prodigy with a big noted and was yearning to occasion his assess in Matt Busby’s free-flowing team. With Tommy Taylor away with England on global charge for a quarry against Northern Ireland, his bulky inadvertent arrived, five days stunted of his 19th birthday.
  The venerable footballing Knight spoke to MUTV some time ago helter-skelter his give in in great list as he offered his recollections of the start of an inconceivable odyssey.
  “It was the longest point I’d in any case been slow the sling injured,” recalled Sir Bobby. “There was a lad called Keith Marsden who played centre-back for Manchester City Reserves and we both thrill the ball at the unvaried notwithstanding and my ankle swelled up. Three weeks later, Sir Matt Busby asked me how I was.
  Manchester

  Thomasmut
  24 September 2017 at 22:42
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *