21 June 2018

Noutăți în comuna Moftin. Ce se va construi

Filed under: Locale |

Primăriile județului au o activitate bogată și în anotimpul călduros. De la acest lucru nu face excepție nici Primăria comunei Moftin, care desfășoară mai multe lucrări pentru îmbunătățirea condițiilor pentru locuitorii comunei.

Gheorghe-David

Un exemplu în acest sens ar fi faptul că modernizarea drumurilor agricole din extravilan sunt aproape finalizate – “sperăm, până undeva în 15, 20 septembrie” – spune primarul David Gheorghe – ceea ce înseamnă, fără îndoială, un transport îmbunătățit și o muncă mai eficientă pentru cei care practică agricultura. “Urmează să întocmim de asemenea toată documentația necesară pentru contractarea celor două lucrări pe care ni le-am propus prin PNDL 2 – canalizare în Moftinul Mic și un nou corp de clădire la școala gimnazială <<Mihai Viteazul>> din Moftinul Mic, corp de clădire care va avea șase clase și băile aferente.” – a explicat primarul comunei Moftin, David Gheorghe

Lucrurile se mișcă așadar într-o direcție favorabilă, ceea ce înseamnă că dezvoltarea comunei Moftin din multiple puncte de vedere este sustenabilă.

Rareș Jucan  

One Response to Noutăți în comuna Moftin. Ce se va construi

  1. Felicitari pentru primarul din Moftin, dumnezeu sa-i dea putere pentru cat mai multe realizari…

    P.s vedeti ca se poate, unde exista stabilitate, continuitate si profesionalism!!!

    Szabo
    18 August 2017 at 14:38
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *