19 June 2019
Festivalul Berii Artizanale

Programări on-line la buletine

Filed under: Locale |

buletin pag 16

Sătmărenii care au nevoie de cărţi de identitate noi se pot programa şi on-line la Serviciul de Evidență a Persoanelor din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor a municipiului Satu Mare. ”Vom evita astfel aglomeraţia care se formează la ghişee încă de la primele ore ale dimineţii, având în vedere perioada de concedii și reîntoarcerea în țară a sătmărenilor care muncesc în străinătate. În această săptămână, zilnic s-au preluat aproximativ 300 de cereri de înnoire a buletinului de identitate, de eliberare a formularului E401 persoanelor plecate în străinătate și a adeverințelor pentru dovedirea stării civile precum și alte documente de care sătmărenii au nevoie în instanță”, se arată într-un comunicat al Primăriei Satu Mare.
Programările on-line se fac pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare, la adresa Rezervare acte de identitate unde există detalii privind actele necesare, condițiile de eliberare a actelor de identitate și termenele de eliberare. Pot solicita eliberarea unui act de identitate doar cetățenii cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare și din cele 9 comune arondate: Agriș, Bârsău, Botiz, Doba, Dorolț, Lazuri, Micula, Odoreu, Vetiș.

One Response to Programări on-line la buletine

 1. Se mai pot realiza programari online?
  http://www.satu-mare.ro/bul/Buletine%20online%20S

  Prin continuarea procedurii de rezervare sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  Nu vad nicaeri vreun link spre formular de rezervare :/

  Ghita
  2 January 2019 at 05:57
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *