21 June 2018

Sens giratoriu la Burdea. Ce trebuie să ştie pietonii

Filed under: Locale |

Sens giratoriu temporar în intersecția Burdea

După consultări cu conducerea Biroului Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale şi a mai multor specialişti, Primăria Municipiului Satu Mare a luat decizia de a amenaja un sens giratoriu în intersecţia de la Burdea. O firmă specializată a făcut măsurătorile necesare, iar sensul giratoriu a fost amenajat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Este o măsură cu caracter temporar, agenți de Politie supraveghează traficul rutier în intersecție iar semafoarele funcționează pe intermitent.

Informație importantă pentru pietoni

Ca urmare a acestei decizii, trecerile de pietoni din această intersecție au fost temporat desființate. Pe fiecare latură a intersecției, la circa 150 de metri distanță există trecere sigură și semnalizată pentru pietoni: pe strada Careiului la magazinul Kaufland, pe bulevardul Octavian Goga în fața bisericii ”Nașterea Maicii Domnului”, pe bulevardul Cloșca în dreptul bisericii ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” iar pentru a nu trece intersecța în cel mai aglomerat colț se poate folosi traseul de sub podul Decebal, ocolirea fiind de circa 200 de metri. Rugăm cetățenii, pietoni și conducători auto să respecte semnele de circulație și le mulțumim pentru înțelegere. Burdea

One Response to Sens giratoriu la Burdea. Ce trebuie să ştie pietonii

  1. Daca pietoni trebuie sa manifeste intelegere atunci s in(firma) trebuie sa lucreze cu mai mult zor. Sa nu uite ca toate au o limita ,inclusiv RABDAREA.

    Ioan
    20 August 2017 at 17:06
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *