21 July 2018

Dezvăluiri INCENDIARE. 5.000 de euro șpagă pentru un post la spital. Pe surse

Filed under: Locale |

spitalul judetean satu mare

Numărul mare de candidați (145) pe numărul mic de posturi disponibile (23) a determinat pe unii să solicite o șpagă uriașă pentru a i se facilita ocuparea unui post de asistent medical la Spitalul Județean Satu Mare. Acest lucru a ajuns la urechile celor din conducerea spitalului care a modificat, în totalitate, procedura de organizare a concursului, care va avea loc luni, 18 septembrie.

Potrivit unor surse citate de PresaSM, anumite persoane ar fi solicitat sume de până la 5.000 de euro pentru a obține un post de asistent medical după concursul care va avea loc luni pentru cele 23 de locuri scoase la concurs.

Se pare că aceste informații au ajuns și la urechile managerului Spitalului Județean de Urgență, Adrian Marc, care a modificat întreaga procedură de concurs. Astfel că acum subiectele de concurs vor fi stabilite în dimineața examenului, sub supravegherea strictă a doi observatori, desemnați de manager, ai spun cei de la PresaSM.

Mai mult decât atât, pentru a fi eliminată orice suspiciune, vor fi filmate atât stabilirea subiectelor, examenul integral, dar și corectarea lucrărilor.

Aceleași surse mai susțin că s-a acționat la fel și în urmmă cu o lună. la angajarea unei infirmiere, caând procedura de examinare a fost modificată în ultimul moment.

3 Responses to Dezvăluiri INCENDIARE. 5.000 de euro șpagă pentru un post la spital. Pe surse

 1. Buna dimineata! Acest lucru era stiut de mult, pentru un post de asistenta se plateste 5000 Euro, infirmiere 3000 Euro si daca vine cineva si da mai mult ramai si fara bani si fara post. Nu stiu daca sunteti informati ca desi e lipsa de personal in spitale peste tot in Romania dar nu pentru ca nu vrea nimeni sa lucreze in spitalele din tara ci pentru aceasta coruptie care este in sanatate. Un parinte care isi tine copilul la facultate 6 ani plateste taxe si chirie si cand termina de unde credeti ca mai poate face bani sa-i cumpere si un loc de munca. Pentru un post de medic se cere suma de 15000 Euro.

  Stefan
  15 September 2017 at 08:53
  Reply

 2. Din așa este Ștefan….și eu am terminat de 4 ani școala postliceală sanitară că asistenta medicala generalistă dar din nefericire nici acum nu am găsit un loc de muncă în niciun spital..doar din auzite știu că și niște foști colegi ai mei doar cu șpagă au obținut locul de munca actual….

  De la tara
  18 September 2017 at 12:11
  Reply

 3. E rusine mare ce se intampla in Romania chiar dupa atatia ani. Eu am plecat demult din 2005 din Romania. Asistenti si medici buni pot pleca in strainatate decat sa stea in Romania, mai ales ca platesc asa putin si mai dau si spaga. Fereasca Dumnezeu sa ajungi pe mana unui asffel de doctor sau asist med care a intrat cu spaga.

  Mirela
  30 May 2018 at 22:44
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *