21 July 2018

FOTO. O mică avere câștigată de un sătmărean la… păcănele. Ce spune câștigătorul

Filed under: Locale |

pacanele1

Deși marea majoritate a celor care joacă pierd foarte mulți bani, un sătmărean a câștigat o mică avere la…păcănele. Acesta s-a destăinuit cititorilor Gazetei de Nord-Vest.

Sătmăreanul cu pricina a câștigat la păcănele suma de 5.500 de lei . A avut noroc cu carul. A prins cinci șeptari.

pacanele2

Fericitul câștigător, Marcel, spune că nu este un jucător înrăit la păcănele. Joacă din când în când. El mai spune că nu este pentru prima dată când câștigă, chiar dacă până acum nu a mai câștigat sume atât de mari la un singur joc.

Cu toate acestea, nici Marcel, dar nici GNV, nu le recomandă sătmărenilor să încerce să câștige bani de la păcănele. Cazul luiMarcel este rarisim. De obicei, se pierd foarte mult bani la păcănele și li se recomandă sătmărenilor ca nici măcar să nu încerce. Se poate ajunge la dependență.

pacanele3

One Response to FOTO. O mică avere câștigată de un sătmărean la… păcănele. Ce spune câștigătorul

  1. Nu inteleg de ce promovati astfel de articole? Nu face decat sa i determine pe ceilalti cititoi sa joace si ei pe aparatele slot machine. Sunteti vrajitori ieftini, spuneti ca nu vreti ca alti sa se joace dar in acelasi lucru il promovati pe cel ce joaca. Fraierilor stiti cate familii sau distrus din cauza pacanelelor?

    Sefu tau
    16 September 2017 at 10:43
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *