16 December 2018
Festivalul Berii Artizanale

FOTOGALERIE. Incendiu de proporții la Satu Mare. Noroc cu intervenția promptă a pompierilor

Filed under: Locale |

incendiu1

Un incendiu de proporții a avut loc astăzi după-amiază în municipiul Satu Mare care s-a soldat doar cu pagube materiale datorită intervenției prompte a pompierilor sătmăreni.

Un apel la 112, la ora 14:30, anunta un incendiu la o casa de locuit din municipiul Satu Mare, ai carei proprietari nu erau acasa. La adresa indicata s-au deplasat 9 subofiteri cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma.

La momentul sosirii fortelor de interventie, incendiul se manifesta dintr-o anexa a bucatariei in care erau instalate: masina de spalat, centrala termica si un boiler. Pompierii militari au localizat rapid incendiul, salvand restul casei de la mistuire.

Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la masina de spalat. In urma evenimentului, nu au fost inregistrate victime, insa a ars masina de spalat in totalitate si s-au degradat celelalte aparate electrocasnice si peretii anexei.

2 Responses to FOTOGALERIE. Incendiu de proporții la Satu Mare. Noroc cu intervenția promptă a pompierilor

 1. Incendiile masinilor de spalat sunt destul de rare dar se pot intampla din cauza legaturilor de la stecher.
  Masina de spalat.

  Sfat din partea profesionistilor.
  Cum sa maresc durata de viata a masinii de spalat?
  Locul instalarii masinii de spalat joaca un rol foarte important in prelungirea vietii acesteia: pentru o masina de spalat de generatie noua ( cu multe componente electronice ), montarea in baie este necorespunzatoare, datorita umezelii si a aburului.
  Un spatiu de depozitare cum ar fi o debara sau o bucatarie dotata cu hota pot fi locurile ideale de montare a masinii de spalat rufe.Masina de spalat
  La introducerea rufelor in masina de spalat trebuie controlate buzunarele, pentru monede, nasturi care se pot desprinde usor, sosete de dimensiuni foarte mici sau alte obiecte ce pot deterioara interiorul masinii de spalat.
  Obiectele mici pot fi curatate intr-un saculet special pentru spalat in masina.
  Verificati presiunea apei in momentul in care masina de spalat se alimenteaza cu apa ( sunetul apei ar trebui sa fie constant si specific presiunii crescute).
  Dupa terminarea ciclului de spalare deconectati masina de spalat de la curentul electric.
  In functie de cat de des se foloseste masina de spalat ( dupa aproximativ 100 spalari), lasati masina sa spele fara rufe, la o temperatura de 90 grade C, introducand 2 litri de clor prin sertarul de detergent, dupa ce masina s-a alimentat cu apa.

  Masina de spalat
  13 March 2018 at 20:54
  Reply

 2. nice one

  apkproduction
  24 June 2018 at 14:56
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *