More

    Lulu îl bate pe Ciubu

    dragomir5

    Cu siguranță cel mai așteptat meci al etapei a 4-a din elite s-a jucat la Moftin. Neînvinse în primele meciuri, Crasna și Știința Beltiug se luptau pentru supremație în elite.

    Considerate a fi cele mai bune echipe din actuala ediție de campionat, Crasna și Știința au propus și un duel inedit al antrenorilor. Lulu Dragomir pe banca gazdelor vs. Ciubu Iuhas Cosmin la Beltiug… A câștigat Lulu după un meci aprig în care echipa din Moftin a condus cu 2-0 , oaspeții au avut un jucător eliminat iar pe final antrenorul gazdelor a fost trimis în tribună! Au marcat Soproni și Merce, respectiv Toma din penalty.

    Tot în etapa a 4-a, Turul Micula a pierdut primele puncte din actualul sezon după un 3-3 spectaculos la Doba. Voința a egalat în prelungiri iar trupa lui Milu Petric ratează șansa de a rămâne cu punctaj maxim și după această deplasare. Interesant este că meciul a fost arbitrat de Constantin Por, șeful observatorilor de la AJF revenind obligat-forțat în iarbă după un forfait de ultimă oră a centralului delegat inițial la meci.

    Victoria Carei a învins Babța cu 2-1 iar FC Certeze și Dari Lipău rămân fără victorii și după această rundă.

    Rezultatele etapei 4:
    Carei – Babţa 2-1
    Doba – Micula 3-3
    Lipău – Oraşu Nou 1-4
    Moftinu Mic – Beltiug 2-1
    Certeze – Dorolţ 2-4
    Negreşti a stat
    Etapa 5: Carei – Doba, Lipău – Negreşti, Beltiug – Certeze, Dorolţ – Babţa, Micula – Oraşu Nou, Moftinu Mic stă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE