19 October 2018
Festivalul Berii Artizanale

Uniformele școlare, susținute de unii, evitate de alții. Pro și contra

Filed under: Locale |

4

Luni, 11 septembrie, începe noul an școlar. Ca de fiecare dată, revine în atenția publică subiectul uniformelor școlare – susținut de unii și evitat de alții. Cât de căutată mai este uniforma școlară pentru anul școlar 2017/2018, aflați din materialul următor.

Cu emoții sau cu nostalgii după vacanța mare, elevii se vor întoarce în unitățile școlare cu forțe proaspete pentru anul școlar 2017/2018. Odată cu aceasta, vor avea o serie de noi alegeri de făcut, ca în fiecare an, inclusiv pe aceea de a purta uniformă sau nu.

Cererea pentru uniforme este în creștere. Fiecare școală poate să personalizeze modelul de uniformă în funcție de preferință, cu o siglă, spre exemplu. Nu există mulți producători de uniforme în județ, dar la noi se pot găsi o mare varietate de țesături și modele, astfel că și prețurile variază în așa fel încât să acopere puterea aproape a oricărui buzunar.” – a spus Ciprian Crăciun, antreprenor.

Modul în care este privită uniforma școlară va rămâne în continuare, așadar, subiectiv. Unii părinți și elevi deopotrivă vor vota pro, iar alții contra. Totul e, în fond, o chestiune ce ar trebui să se rezume la liberul arbitru al fiecăruia.

 

One Response to Uniformele școlare, susținute de unii, evitate de alții. Pro și contra

  1. Thanks for this appreciated post

    Billart
    13 November 2017 at 08:18
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *