27 April 2018

Macska Adam, pe doi la satelitul de Cupă Mondială de la Belgrad

Filed under: Sport |

macska

Rezultat deosebit obținut în weekend de spadasinul de la CSM Satu Mare, Adam Macska. Acesta a terminat pe locul doi la Belgrad în cadrul turneului satelit de Cupă Mondială.

Cu patru victorii şi două înfrângeri în faza grupelor, sportivul nostru a avut un tur liber pe tabloul de 128. Pe tabloul de 64 l-a eliminat pe sârbul Nikolic Costa, scor 15-10. A urmat meciul contra colegului său de club. Adam Macska l-a eliminat pe Adrian Szilagyi pe tabloul de 32, după o luptă strânsă, scor 13-12. Au urmat victoriile cu Ishii Takaaki (Japonia), scor 14-11, pe tabloul de 16, 9-7 cu Danilo Nikolic (Serbia) pe tabloul de 8, 15-13 cu Liviu Dragomir (Craiova) în semifinale.

În finală, Adam Macska a fost învins de argentinianul Lugones Ruggeri, scor 10-15. Este un rezultat mare obţinut de sportivul nostru. Menţionăm din nou că a fost o etapă de seniori, iar Adam Macska este un sportiv născut în anul 2000. La etapa de sâmbătă au participat în total 90 de sportivi din lume. Adrian Szilagyi (CSM SM) a încheiat pe locul 20, iar Alexandru Oroian (CS SM) pe locul 55.

Spada sătmăreană este antrenată de Francisc Csiszar, Nagy Lehel şi Simona Surducan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *