More

    Oktoberfest pe plaja din Centru Nou!

    cev final

    Germania a fost la putere în acest week-end în Sătmar. La Casa Șvabilor a curs berea nemțească la micul Oktoberfest, iar în Centrul Nou s-a intonat imnul Germaniei după un prim turneu satelit CEV organizat la Satu Mare.

    Pornită ca favorite nr. 1, perechea Borger/Kozuch, cea care a reprezentat Germania la Jocurile Olimpice din 2016, a câștigat marele premiu după un turneu în care doar Ucraina i-a dat ceva emoții.

    Germania a trecut clar de Ungaria și Franța în primele două tururi, 2-0 în ambele meciuri.Apoi a urmat duelul cu fetele noastre, Vaida și Matei pentru intrarea în semifinale. Echilibru în ambele seturi și concentrare maximă pe finalul lor. Dublu 21-19 iar România intra în recalificări în vreme ce nemțoaicele se gândeau deja la semifinale.

    cev final3

    România avea să rateze șansa de a intra în careul de ași după un meci dramatic cu perechea Davidova/Shchypkova UKR , pierdut în decisiv, 1-2. Iar ucrainencele aveau să joace finala cu Germania după 2-0 cu Rusia.

    În cealaltă semifinală, Germania a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de a doua echipă a Ucrainei.
    Au urmat finalele…Ucraina 2 a luat bronzul după 2-1 cu Rusia iar în ultimul act Germania a întors meciul și după un prim set maraton , pierdut 24-26 a urmat apoi revanșa, 21-15 și 15-8.

    Un final spectaculos pentru cel mai important eveniment sportiv organizat anul acesta la Satu Mare.

    Festivitatea de premiere a fost onorată de prezența președintelui Consiliului județean, Pataki Csaba , a sponsorilor și a reprezentanților CEV și FR Volei. Iar spre lauda lor, în ciuda vremii răcoroase sătmărenii au umplut tribunele în ziua finalelor. Și nu numai!

    Germania câștigă, Ucraina e pe podium cu două echipe, România e pe cinci..De azi fetele o iau de la capăt și așteaptă un nou turneu. Sezonul e aproape de final și orice punct în ierarhia CEV contează.

    Felicitări organizatorilor, felicitări Adrian Pricop! Așteptăm ediția din 2018!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE