More

    Plouă neîncetat la Satu Mare. Când se va opri

    cod galben de ploi la satu mare

    Potrivit unei atenționări metoe remisă de Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie, la Satu Mare va ploua fără întrerupere în cursul zilei de astăzi. Atenționarea a fost remisă la ora 10 și expiră în jurul orei 23.00.

    ”În Transilvania, Maramureș, Crișana și Banat și pe arii restrânse în Moldova și Dobrogea temporar va ploua. Vor fi în special averse, ce mai pot avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși pe spații restrânse 20…25 l/mp și izolat 30 l/mp. În zona montană, la peste 2000 m altitudine, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

    Vântul va avea intensificări temporare cu viteze de 45…55 km/h local în vest și în sud-vest și izolat și trecător în restul țării, iar pe crestele înalte rafalele vor depăși 65…70 km/h”, se arată în atenționarea INMH.

    Dee fapt, va continua să plouă și după ora 23.00, abia înspre dimineața zilei de duminică urmând să se oprească. Chiar dacă nu va mai ploua, și în cursul zilei de duminică cerul va fi innorat aproape total.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE