More

    Povestea emoționantă a tânărului sătmărean mort la Viena. Lucra pentru o casă

    viena

    Tânărul sătmărean Costel Ardelean, șoferul microbuzului decedat în urma carnagiului de lângă Viena, a avut o poveste emoționantă. Surse apropiate de familia acestuia, citate de PresaSM.ro, au declarat că tânărul de 21 de ani decedat avea planuri mari de viitor. Acesta a fost și motivul pentru care a muncit atât de mult.

    Era mereu plecat pentru că dorea să își ridice o căsuță. Conform acelorași surse, reușise să își achiziționeze un teren și visa să își ridice în curând și un imobil. Dar visele i-au fost spulberate la doar 21 de ani.

    Tânărul Costel Ardelean a fost și un șofer foarte atent. Avea permisul de trei ani și nu făcuse niciun accident. Era foarte prudent, spun apropiații.

    De asemenea, aceleași surse suțin că principala cauză a accidentului din Austria, în urma căruia au murit 5 oameni, ar fi fost explozia unui pneu, potrivit primelor indicii. Informația nu a fost încă confirmată oficial de către autorități. De altfel, ancheta organelor judiciare mai durează cel puțin o săptămână, au declarat surse pentru PresaSM.ro. Doar atunci se va putea concluziona oficial.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE