More

    Ziua Națională a Contabilului Român, ajunsă la ediția a XIII-a

    Contabili-1

    Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați au sărbătorit ieri Ziua Națională a Contabilului Român. Evenimentul a fost unul de înaltă ținută, cu prezența oamenilor de afaceri, bineînțeles a contabililor, dar și altor oficialități.

     

    Cea care a deschis manifestarea a fost președinta filialei Satu Mare a CECCAR, Andor Maria, spunând “Mulțumim din suflet tuturor că ați răspuns pozitiv invitației noastre.” La eveniment a fost prezent și directorul de la Finanțe, Ioan Șipoș, care a transmis un mesaj apreciativ cu ocazia acestei sărbători, alături de alți directori și oameni de afaceri. De asemenea, Instituția Prefectului a fost reprezentată prin prefectul județului Satu Mare, Darius Filip.

    Pentru stabilitatea profesiei în viitor, CECCAR acționează în relația cu instituțiile de reglementare, implicându-se în eficientizarea și adaptarea legislației la realitățile economice, corelate cu necesitățile experților contabili și contabililor autorizați.

    Ziua Națională a Contabilului Român, ajunsă la cea de-a 13-a ediție, a fost un prilej extraordinar pentru schimbul ideilor, experiențelor, acordare de diplome și distincții în semn de recunoaștere.

    Contabili (2)

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE