Avion și zbor estival: Satu Mare – Litoral. Dorința sătmărenilor, decisivă

Filed under: Locale,Top News |

aeroport6

Conducerea Aeroportului Satu Mare își dorește să înființeze o cursă aeriană estivală Satu Mare – Litoral pentru vara anului 2018. Însă pentru reușita acestui demers sătmărenii trebuie să arate că/și doresc, cu adevărat, această cursă.

Directorul Aeroportului Internațional Satu Mare, Nicolae Fechete, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest, că cursa aeriană poate fi înființată, însă sătmărenii și agențiile de turism din Satu Mare să arate că și-o doresc foarte mult.

”Vizăm înființarea unei curse de vară spre litoral. Dar aici discuția trebuie să o purtăm puțin mai la subiect cu agențiile de turism, dacă consideră că pot vinde bilete cu o componentă aeriană spre litoral. Am tatonat terenul afirmând că și noi am fi interesați, având în vedere distanța foarte mare dintre Satu Mare și Litoral”, a precizat pentru GNV, Nicolae Fechete.

Acesta a mai arătat că se are în vedere încheierea unui contract cu o companie low-cost, astfel încât prețurile să nu fie exagerat de mari. Însă va cere o cotație și din partea Tarom.

”Dacă am pune la socoteală Tarom, prețurile ar fi foarte mari. Putem discuta și o să cer și o cotație Tarom dacă are o variantă și cât ar costa un bilet mediu spre Litoral. Dar ne gândim pentru o companie low-cost. Tarom nu este singura opțiune pentru zborurile la mare”, a mai spus directorul Aeroportului Satu Mare.

Așadar, sătmăreni, dacă vă doriți cu adevărat o cursă aeriană spre mare la vară, vi se recomandă să vă exprimați dorința în cel mai evident mod posibil. Arătați-vă susținerea față de acest demers și distribuiți informația ca sp afle toți prietenii voștri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *