21 October 2018
Festivalul Berii Artizanale

CSM Satu Mare e noul lider al Ligii Naționale

Filed under: Sport |

După patru etape disputate în Liga Națională de baschet feminin, CSM Satu Mare și Sepsi Sfântu Gheorghe au rămas singurele echipe cu punctaj maxim. Iar cele două grupări sunt despărțite de coșaveraj în fruntea clasamentului.După patru etape disputate în Liga Națională de baschet feminin, CSM Satu Mare și Sepsi Sfântu Gheorghe au rămas singurele echipe cu punctaj maxim. Iar cele două grupări sunt despărțite de coșaveraj în fruntea clasamentului.

Victoria consistentă de vineri, 91-62 în fața celor de la Sirius Târgu Mureș a dus CSM-ul sătmărean pe prima poziție cu un coșaveraj superior față de campioana en titre Sepsi Sfântu Gheorghe. Sepsi a învins neașteptat de greu Alexandria, 85-73 după ce în minutul 30 echipa din Teleorman conducea încă pe tabelă.

Au trecut cinci ani de când CSM Satu Mare n-a mai fost pe prima poziție a clasamentului, în 2012 echipa antrenată atunci de Dan Fleșeriu terminând anul în fruntea ligii. Pentru CSM Satu Mare urmează meciul de miercuri de la ora 21 din Germania din Liga Europei Centrale. Fetele noastre vor întâlni Marburg în meciul de debut în actualul sezon al acestei competiții.

Apoi duminică la CSM Satu Mare va juca tot în Liga Europei Centrale la Arad cu ICIM pentru ca luni să întâlnească în campionat aceeași trupă arădeană. Meciul de luni seara de la ora 18 va fi transmis de Digisport!

 

Clasament
1. CS Municipal Satu Mare 4/0 8

2. Sepsi SIC Sf. Gheorghe 4/0 8

3. CSBT Alexandria 2/2 6

4. CSTBv Olimpia Brasov 2/2 6

5. UPM BC Sirius Tg Mures 2/2 6

6. CS Universitatea Alba Iulia 2/2 6

7. Universitatea Cluj-Napoca 2/1 5

8. CS SCM Timisoara 1/2 4

9. CS Phoenix Galati 0/4 4

10. FCC ICIM CSB Arad 0/4 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *