More

    Examen dificil în Banat

    bsc1

    Baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă azi la Timișoara cu SCM în etapa a 3-a a Ligii Naționale.

    Elevele antrenorilor Marius Dobă și Valentin Boian vor să continue seria victoriilor din acest debut de campionat și, mai mult, să-și ia și o mică revanșă după înfrângerile din dubla amicală din septembrie suferite în fața bănățencelor.

    ”Sigur nu va mai semăna partida de vineri cu cea din amical. Atunci pentru noi era primul meci împreună plus că Harrison și Greena nu au putut evolua. Sper să jucăm tot meciul la capacitate maximă și nu doar ultimul sfert așa cum s-a întâmplat în primele două etape”, spun oficialii celor de la CSM Satu Mare.

    Va lipsi din lot, accidentată, Valentina Bolba, în rest fetele sunt apte și așteaptă duelul cu formația pregătită de Mihai Coldea.

    Sătmăreanca Adina Pop evoluează acum pentru SCM Timișoara și a vorbit despre duelul cu fosta ei echipă.

    ”Meciul împotriva celor de la CSM Satu Mare îl vom trata cu maximă seriozitate şi încredere. Se anunță a fi un joc echilibrat, iar antrenamentele au decurs foarte bine: suntem pregătite să aducem publicului timișorean victoria. Nu este un meci special pentru mine, ci unul important de campionat, cum sunt cele mai multe, și îl tratez ca atare. Îmi doresc victoria, nu contează împotriva cărei echipe jucăm” a spus Adina Pop pentru site-ul oficial al clubului bănățean.

    Partida SCM Timișoara-CSM Satu Mare va începe la ora 17 și va fi arbitrată de Istvan Bertalan, Marius Epure și Ionuț Morar. Comisar: Stelian Bănică.

    În etapa a 3-a se mai joacă ICIM Arad-U Cluj Napoca, azi, la ora 18. Sâmbătă sunt programate partidele Phoenix Galați – Sepsi Sfântu Gheorghe , BCT Alexandria- Olimpia Brașov și CSU Alba Iulia-Sirius Târgu Mureș.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE