More

    FOTO. Mascații au luat cu asalt casele contrabandiștilor. Percheziții la trei domicilii

    mascati

    Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat, în această dimineață, trei percheziţii în municipiul Satu Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă, în domeniul comercializării produselor din tutun.

    perche2

    La data de 12 octombrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţene Satu Mare, au efectuat trei percheziţii, în municipiul Satu Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

    Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea I.P.J. Satu Mare, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu țigări.

    perche3

    Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate 66.400 fire țigarete, în valoare de 35.000 de lei.

    Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE