More

    FOTO. Tânărul mort în carnagiul de la Viena, înmormântat azi. Fie-i țărâna ușoară

    tanar1

    Tânărul de numai 21 de ani care și-a pierdut viața în urma cumplitului accident rutier produs în urmă cu o lună în apropiere de Viena a fost înmormântat joi în localitatea sa natală, Corund.

    Costel Ardelean a fost condus pe ultimul drum de un număr mare de prieteni, apropiați, colegi dar și de membrii familiei sale. A fost o jale greu de descris în cuvinte.

    Tânărul sătmărean Costel Ardelean, șoferul microbuzului, care a decedat în urma carnagiului de lângă Viena, a avut o poveste emoționantă. Surse apropiate de familia acestuia au declarat că tânărul de 21 de ani decedat avea planuri mari de viitor. Acesta a fost și motivul pentru care a muncit atât de mult.

    viena

     

    Era mereu plecat pentru că dorea să își ridice o căsuță. Conform acelorași surse, reușise să își achiziționeze un teren și visa să își ridice în curând și un imobil. Dar visele i-au fost spulberate la doar 21 de ani.

    Cumplitul accident produs în data de 10 spetembrie lângă Viena s-a soldat cu cinci victime și trei răniți grav. În urma accidentului, cinci peroane au decedat, printre care ți tânărul sătmărean în vârstă de 21 de ani, aflat la volan, precum și alte patru persoane din București, Craiova, Mediaș și Slatina.

    GNV transmite familiei îndoliate sincere condoleanțe. Fie-i țărâna ușoară!

    tanar

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE